Διαμονή - Διαμερίσματα Polyegos View στη Μήλο, στα Πολλώνια
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Το συγκρότημα διαμερισμάτων μας περιλαμβάνει τρία επίπεδα, όλα με θέα στο όμορφο πέρασμα που δημιουργείται ανάμεσα στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου, την Κίμωλο και την Πολύαιγο, και διαθέτει διαμερίσματα, superior διαμερίσματα κι ένα στούντιο. Η θέα στη θάλασσα είναι ανεμπόδιστη και, εάν είστε τυχεροί, θα χαζεύετε τα πλοία να περνάνε από τη βεράντα σας, καθώς απολαμβάνετε την ησυχία της περιοχής. Εάν είστε πρωινοί τύποι, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την ανατολή πάνω από την Κίμωλο και την Πολύαιγο.

Διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα

Για να παρέχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα σε όλους μας τους επισκέπτες, το συγκρότημά μας έχει χτιστεί σε τοποθεσία με κλίση, κάτι που επιτρέπει στα διαμερίσματά μας να έχουν θέα πρώτου ορόφου αλλά την είσοδό τους στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά του διαμερίσματος.

Superior Sea View Apartments

Στον τελευταίο όροφο του συγκροτήματός μας θα βρείτε τα δύο superior διαμερίσματά μας, με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και στην ανατολή.

Διαμέρισμα με πλαϊνή θέα στη θάλασσα

Μην σας μπερδεύει η περιγραφή με πλαϊνή θέα στη θάλασσα για αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα, βρίσκεται απλώς στην άκρη του κτιρίου, και αυτό με θέα πρώτου ορόφου αλλά με την είσοδό του σε ισόγειο, στο πίσω μέρος του διαμερίσματος.

Sea View Studio

Το στούντιό μας είναι μία άνετη επιλογή, ιδανική για ένα ζευγάρι. Υπάρχει μόνο ένα στούντιο και βρίσκεται στο ισόγειο, στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου, με μία όμορφη βεράντα με απευθείας θέα στη θάλασσα.